Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

H εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2000. Σήμερα διαθέτει ένα ανεπτυγμένο δίκτυο καταστημάτων σε αεροδρόμια, λιμάνια της χώρας καθώς και στα επιβατικά πλοία της ATTICA GROUP και της ANEK LINES.

Δραστηριοποιείται στον κλάδο εφοδιασμού πλοίων και χονδρικής πώλησης από το 2005. Συγκεκριμένα εφοδιάζει κρουαζιερόπλοια, επιβατικά πλοία, εμπορικά πλοία, εφοδιαστές πλοίων, στρατιωτικές δυνάμεις, πρεσβείες κ.α. με προϊόντα διεθνώς αναγνωρισμένων μαρκών.

Είναι η ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της, στην Ελλάδα. Εμπορεύεται αυθεντικά προϊόντα επώνυμων οίκων όπως αρώματα, καλλυντικά, οινοπνευματώδη, καπνικά είδη, πούρα, σοκολατοειδή, ελληνικά και διεθνή τοπικά προϊόντα, κ.α. Παράλληλα, είναι ο αποκλειστικός διανομέας προϊόντων των εταιριών PHILIP MORRIS, PAPASTRATOS, PERNOD RICARD, HERSHEY'S, WORLD BRANDS DUTY FREE, WILLIAM GRANT'S, IAN MACLEOD, QUALITY SPIRITS INTERNATIONAL, IMPERIAL TOBACCO και BOTTEGA Spa στην Ελλάδα.

Συνεργάζεται αποκλειστικά με διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες, πιστοποιώντας την υψηλή ποιότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων που διαθέτει στην αγορά.

Η έμφαση στην αποτελεσματική οργάνωση της λειτουργίας των κεντρικών γραφείων και οι υπερσύγχρονες αποθήκες της εξασφαλίζουν τον άμεσο και έγκυρο εφοδιασμό και τη διανομή μιας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων.

Η τεχνογνωσία, η μακρόχρονη εμπειρία αλλά και οι κατάλληλες υποδομές που διαθέτει, αποτελούν την εγγύηση για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Προφίλ Εταιρείας
Ωράριο Εξυπηρέτησης Πελατών: 24ωρη διανομή (7 ημέρες την εβδομάδα, Σαββατοκύριακα, αργίες)

ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ Α.Ε
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισού 96 (πάροδος), 182 33 Αγ.Ι.Ρέντης
email: hellenicdistributions
Tηλέφωνο: +30 210 4632018
Fax: +30 210 4617789